2009. július 2., csütörtök

Lámpabolt!

:D Hát az nagy show volt. Ritkán éreztem ilyen jól magam, mint kedden. Azt hozzá kell tegyem, hogy az elmúlt pár hónapban folyamatosan röhögök valamin, Krisztiánék tesznek róla.
Kezdem az elején. Az egész dolog Ildi pénteki búcsúbulijából ered. Pozsonyi 'bá' :))) (már csak így hívom, mert kedden lebukott, kiderült, hogy 60 éves és nem 47, amennyinek mondja magát) lehozta a partra kedvenc barátnőjét, akivel salsázni jár. Juditnak hívják. Annyira megtetszett neki amit csináltunk, hogy pár nap múlva üzent P. bával, hogy szeretne minket jövő hét keddre egy céges rendezvényre, ahol egy kolleganőjüket búcsúztatják, mert nyugdíjba megy. Akadálya nem volt a dolgoknak, az árban megegyeztünk és mentünk. Ez a cég lámpákat forgalmaz, és Dunakeszin van egy nagy bemutató szaküzletük. Marha jól és hangulatosan van berendezve. Na, itt volt a buli.. beszereltünk egy lámpaszaküzlet kellős közepébe... :)))) Krisztián éneklés közben folyamatosan lefejelt egy méhecske kinézetü gyereklámpát... :)) Persze én azonnal elvegyültem a sok csoda között és találtam két olyan lámpát, amilyet már régóta kerestem és el is rakattam őket, két égővel egyetemben. Mindkettő rizslámpa (álló, papír borítású lámpa), csak az egyik narancssárga, mint a szobám, a másik pedig fehér. Krisztián le is hurrogott, hogy még meg sem érkeztünk szinte, én már költöm a pénzem. ;P
kb. 30an lehettek, a buli meglepetés volt, az ünnepelt nem tudott róla. Vacsiig lágy zenéket játszottunk, már arra is táncoltak sokan. A kaja isteni szarvaspörkölt volt.
És utána beindult a fergeteges buli! Az a 30 ember nagyobb hangulatot csinált, mint ami az esküvőkön szokott lenni. Folyamatosan azon röhögtem, hogy vajon melyik lámpát verik le... :)
Szivacs módjára felszívtak több liter alkoholt, ami keményen látszott is... az egyik hapsi, egy szerelő pl. az igazgatónővel szemben állva ledobta magáról a pólót, szexi csípőkörzés közepette, majd elkezdte letolni a gatyáját, akkor már nem mertem odanézni. Megúsztuk a helyzetet, végül is rajta maradt a nadrágja. Sokak szerint egész este erotikus "csipendél" fiúnak képzelte magát és aként is viselkedett. :))
A buli 11 helyett negyed 1ig tartott és még akkor is alig lehetett őket hazazavarni.
Nagyon jól éreztük magunkat mindannyian, ennek jeléül ráfizetett Judit a bulira, :))) és még a lámpákat is megkaptam tőle. :))
Szóval szuper kis buli volt a lámpaboltban és biztos, hogy lesz folytatása... :))

2009. június 30., kedd

Hétvége - Bonyhád

A vihar után széttakarítottam az arcom... de tisztaság és rend honol végre. Ez a hét a maga nemében elég fárasztó volt, kezdve a szerdával. Krisztiánnak muszáj volt egy múltkori besült buli után egy újabbat adni egy 13.ker-i Nyugdíjasotthonban. :D Persze én is mentem vele jótékonykodni egy kicsit... :) Nem akartam hinni a szememnek... Az öregek tudnak élni az már biztos! Még mielőtt zenéltünk volna, külön műsorral kedveskedtek maguknak a bentlakók... volt asszonykórus, (hozzáteszem nagyon jó hangulatot csináltak, vicces volt! :) ), zongorista, volt operaénekes és parodizálás is... Már keztdtem magam feleslegesnek érezni... :) Amint elkeztünk játszani, már jöttek is táncolni az öregek! Egy idő után már csak a személyzet és egy két "vasöreg" maradt és csak táncoltak, táncoltak, táncoltak... Maga az épület sincs lepukkanva, tök jól megcsinálták, feldobták hangulatos kis kézművekkel, kiírásokkal, stb... Tehát összességében nagyot csalódtam pozítív irányba.... hazafelé bementünk egy Pizzaparadicsom nevű óbudai étterembe. Itt is csalódtam, csak negatív írányba..volt egy paradicsomos tonhal, pizzatésztával, és minenféle zöldséggel, egész jól hangzott, hát gondoltam megkostolom. 990 Ft volt az ára.. kihozták, belekostóltam és valami borzalmas volt, nagyon nem izlett...Miután szinte hozzá sem nyultam, Krisztián megkérdezte, hogy nem lehet-e valami másra kicserélni, mert nem bírom megenni.. A pincér eltűnt egy időre, majd visszatért egy határozott nemmel... :) Egyből Ildi jutott ezembe New Yorkban...ott valószínű nem ez lenne a szitu. De jártam görögben és ott, ha valami nem izlik még elnézést is kérnek és valami fantasztikus vegyestállal engesztelnek ki... na mindegy, ez Magyarország, így jártam.
A csütörtököt már írtam, akkor szarrá áztam...Pénteken pár óra alvás után du. jutottam el addig hogy lefeküdjek, miután valamelyest rendberaktam a vihar okozta károkat és amint lehajtom a fejem, Krisztián telefonál.- Ancsa! Ma játszunk a szigeten, úgyhogy szedd magad és indulj! Ott találkozunk! - ránéztem az órára, fél 6 volt! És a szigeten 7 kor van kezdés. Egyből felment az agyvizem, mert egész nap esett az eső és én már úgy készültem, hogy elmarad. Ráadásul sehogy nem álltam, egy szál pizsibe feküdtem az ágyban. Egy villámgyors készülés után végülis 7 óra elött 10 perccel megérkeztem. Rendben lezajlott az este. Kb. éjfélre értem haza és kezdhettem is pakolni a másnapi Bonyhádi bulira. Reggel 9kor kelés volt, ha akartam ha nem, mert 11kor már találkozott a zenekar. Pásztor Tomi gitáros kollegám most kivételesen előttem ért oda időben, ami nagyon ritka.. :) és már indulhattunk is. Az út elég monoton és unalmas , kb. 2,5 óra. Amikor megérkeztünk, örömmel láttam, hogy sokmindent változtattak a helyen, sokkal jobb lett, már wellnes részlege is van. Tavaly pont ilyentájt jártunk ott, szintén esküvőn, akkor volt a Tomival első közös bulink. Kezdés előtt még maradt időnk, amibe belefért egy kis úszkálás a kinti medencében, egy kis napozás, fürdőruhában fotózkodás a párral, zuhanyzás és még egy kis alvás is. Kaptunk egy szobát, kezdésig ott húztuk meg magunkat.
A társaság nagyon jó volt, a kaja elsőosztályú, a hangulat fergeteges. Folyamatosan táncoltak. Este 7 kor kezdtünk és hajnali 4 kor kaptuk az áment. Tömérdek süti maradt, tömérdek sütit vittünk haza... :))) miközben pakoltunk össze felfedeztem valamit, amit nem kellett volna. Az én szememben emiatt az addigi 10es hely kb. 5ösre esett vissza. Találtam egy menülapot, amin kb. 5 fajta lóhúsból készült étel szerepelt, a levestől a főételig potom 10.500 Ft/fő áron. Akkor jutott eszembe, hogy itt a tulaj olasz, és az olaszok minden fityfenét megesznek, nade hogy jutott eszébe pont a ló? és pont magyarországon? Az egyik kis felszolgálólány mondta, hogy próbálták róla lebeszélni, elmagyarázták neki, hogy a magyar ember már nem eszik lovat, de ő hajthatatlan. Gondolom nem is nekünk szánta... viszont megnyugtatott minket, hogy még egy darabot sem adtak el a menüből... :))) itt tudjátok megnézni a helyet: http://www.villaweber.hu/

kb. hajnali 5kor indultunk haza Budapestre és reggel fél 9 volt amikor beléptem a kapumon. :S
Hát így telt a hétvége.
Várom a fejleményeket New Yorkból!
Ma jön Krisztián és Ági, csapunk egy kerti partit, utána megint megyünk kornyikálni egy céges bulira.
Amúgy Kisildinek üzenem, hogy annyira jól sikerült a búcsúbulid, hogy visszakaptuk a péntekeket a szigeten! ;)