2009. július 9., csütörtök

És végre megérkezett!!!!


:) Nagy boldogság ért délután, meghozták a kanapét.. hát nekem élőben még jobban tetszik, mint képen... és baromi kényelmes, a kinyitása kevesebb, mint 30 mp. ... ráadásul hibátlan darab. Szerintem megérte a pénzt.. :) És annak is örültem, hogy végre beszéltem Ildivel New Yorkból! Én drukkolok, hogy összejöjjön valami jó kis meló nekik! Hajrá Ildi és Móni!! :)

Hát íme a kanapé a lakásban... jövő héten felrakok még róla képeket, mert akkor fogom a szobát teljesen átrendezni... :)

És még a diéta is jól halad... ma sem szegtem szabályt, pedig már lehetne... :) kezdem megszokni..

Most pár napra valószínű eltünök, nálam fog lakni egy ismerősöm egy darabig.. de a hétvégi fejleményekről majd írok...

Pápá

2009. július 8., szerda

4.nap....

















Ez a diétám 4.napja.... kibírtam... holnap már ehetek valami szilárd, kenyér szerű dolgot... talán még egy kis tészta is belefér...
és hát itt a sok önkínzás mellett azért megjutalmaztam magam.. .holnap veszek egy kanapét.! Juhéj! az első saját bútorom, amit én veszek... :)
tiszta lázban égek.. 20.000 Ft és ingyen kihozzák...
Úgyhogy holnap egész nagy lakásátrendezésbe kezdek... bár a másik bálna(nagy, barna, kopott ülőgarnitúra) még megvan, azt szerencsére vasárnap elviszik, addig még kibírom, hogy itt marad... Rakok is fel nektek képet, hogy lássátok!
Nekem nagyon tetszik.. majd jövő héten rakok fel képet, hogy sikerült átrendeznem a lakást... :D
Puszi mindenkinek!

2009. július 7., kedd

Hotel Aquarius ****

Most nincs túl sok időm írni, úgyhogy rövid leszek...
Ez a hely a Nagytétényi úton van, én valami nagy durranásra számítottam, de nagyot csalódtam.. a wellness részleg szép lett volna, csak épp a medencében nem volt víz....Az esküvőn a kiszolgálás csapnivaló volt, alig volt pincér, a kávé és a capuccino pedig 550 Ft-ba került... egy esküvő ahol fizetni kell a kévéért... és nem is kis összeget. Azért a buli jó volt, szerencsére a társaság nem vette zokon ezt a kis bakit.... egy mentségük van, a kaja jó volt... :D
Amúgy amióta megszülettem a kaja az egyik nagy szenvedélyem... úgyhogy most nagy projektbe vágtam... :D
Folyamatosan kínzom magam Ildi fitness dvdjével, és most kitaláltam valami újat. Még anno a horányi esküvőn találkoztam egy Emese nevű lánnyal, aki egy különleges ultrahangos kezelést csinál.. Ezen ultrahang segítségével felmelegíti a zsírszöveteket és azok szépen fokozatosan lebomlanak. Ez a folyamat a kezelés utáni 4. napon hagy alább. Kb. 5 kezelés kell és -8-10cm a várható eredmény az én esetemben. :) Nem hangzik rosszul. Csak azért mertem belevágni, mert valaki ajánlotta nekem, akiben megbízom. És hát a kezelés ideje alatt szigorú diéta... :D már 3 napja csinálom és még bírom.. azt hiszem ez tőlem szép eredmény... :D A mami által sütött isteni finomságoknak is ellen tudtam állni....
Az első kezelés tegnap megvolt.. már -1,5 cm lejött a combomról... lemértem.. bár ezt még annyira érezni és látni sem lehet, de a centi nem hazudik.. .
nagyon-nagyon sokat kell inni, a legjobban ez visel meg.. már hányingerem van a víztől... :(
de nagyon elszánt vagyok.. mert végre le akarom dobni azt a 8-9 kiló feleslegemet... amit gyakorlatilag a hátsómon és a combomon hordok.. ettől kissé unicumos üveg fazonom lett. :)))
Na, megyek is aludni, mert belefáradtam a mai diétába is... :)
Puszi mindenkinek!