2009. július 14., kedd

Túlestünk a hétvégén... :)

Hát megint klaviatúrát ragadok....:)
Megvan a szoba... átrendezve... huh.. nem volt könnyű, tetriszeztem eleget...
de meg vagyok a munkámmal elégedve... holnap még képeket is rakok fel róla... ha lesz erőm.. :)
És hát idő közben megint történtek érdekes dolgok.. ez a Szigetbüfé a Népszigeten, ahol zenélünk kezd kiborítani... nem elég, hogy szórakoznak össze-vissza, mikor kell játszani, mikor nem, még szólni se tunak, ha elmarad. Pénteken játszottunk volna, kb. fél 3kor igencsak beborult, hát felhívtam Kriszt, megyünk-e... a válasz persze igen volt, mivel még nem jelezték, hogy nem kellünk. Jó, felfogtam... készültem. Amikor viszont 4 órakkor elkezdett szakadni az eső, gondoltam megint telefonálok egyet Krisznek.. a válasz akkor is igen volt, még akkor sem jeleztek a Szigetről. Már morgolódtam magamban, hogy tuti út közben fogják lemondani.. 5-kor el is indultunk Zsófibarátnémmal egyetemben és hát Újpest felé metrózva kaptam a csodálatos hírt, hogy lemondták a bulit! Tudtam! Már forrtam magamban. Hírtelen felindultságból fel is hívtam őket és hát nem túl szép hangon adtam a tudtukra, hogy máskor időben legyenek kedvesek felhívni minket, ne kezdés előtt egy órával...mikor leraktam a telefont épp leszálltam volna a metróról, mikor is hív megint Krisz. Mivel jöttek volna fél 8ra esküvősök meghallgatni minket, foglalási szándékkal, jónak látta, ha lemegyünk, beszerelünk és játszunk úgy, hogy nem kérünk érte pénzt..de legalább egy esküvőt hozhat.. volt más választásom??? :)
Bariékkal egyetemben jól éreztük magunkat fél 10ig, majd mentünk a Szigetről. Kitaláltuk, ne menjünk még haza, vessük be magunkat az éjszakába...Az is lett... Egy újpalotai szórakozóhelyen (Green Cornel) lyukadtunk ki, épp karaoke est volt, utána meg dizsi!!! :) Hát én most kitomboltam magam...pedig csak ásványvizet ittam.. még buborék sem volt benne.. :))
Másnap szintén Pesten volt esküvő... Hotel Marriott**** minden helynek van valami érdekessége.. ennek az volt, hogy amikor kértünk egy pohár hideg vizet, kaptunk egy üres poharat és kiküldtek minket a mosdóba... :) és ebben semmi túlzás nincs.. hát igen, ezek a ****-os helyek már csak ilyenek... az esküvő amúgy ahoz képest, hogy ilyen flancos helyen volt, egész jól sikerült.. általában nem ez a tapasztalat. A kaja is jó lehetett, én nem tudom, mert csak levest és előételt ettem... a főételből csak krumplit pár szemet, meg gyümölcsöt... tudjátok, a diéta... :D na mindegy... Szóval 2kor lett vége és fél5kor jutottam ágyikóba... Zsófit még ébren találtam itthon, nyomult a neten... :) ÉS vasárnap.. a várva várt nap...elvitték a bálnát... :)) micsoda megkönnyebbülés volt.. akkora helyem van, hogy szaladgálni lehet.. :) Zsófi is távozott a bálnával együtt, azóta nem történt semmi... Hacsaknem azon ritka esemény hogy "idesanyám" fellátogatott szerény hajlékomba és még fürdött is a medencébe egy jót!!! :))
Már nagyon várom a jövő hetet... 4 nap mátra, utána meg 6 nap tisza!!! Peca, buli meg minden... :)
Addig még írok, nyugi...
Pápá!